18 Ocak 2011 Salı

kismi felc tedavisi

Kısmi felç tedavisi alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemi bioenerji ile mümkündür. Felç tedavisi için en gerekli olan şey hastanın kendinde o enerjiyi bulmasını sağlamaktır kaslarda veya kemikte o enerjiyi kan dolaşımını akımı sağlamak için bioenerji çok etkili bir yöntemdir.Kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemi olarak mutlaka başvurulmalıdır felç tedavisi için gerekli olan sinir uyarımı bioenerji ve nokta masajı tekniği ile uygulanmakta ve çok güzel sonuçlar alınmaktadır felç hastalığında sebebi bilinemez bi şekilde sinirler yani sinir hücreleri uyuşmaktadır ve kendinde hareket edecek enerjiyi bulamamakta beyin ise yaşadığı stres ve sıkıntı yüzünden kendi gücünü hissedemez hale gelip nötr bi duruş sergilemektedir bioenerji ile felç tedavisi sırasında beyinde kendindeki gücü tekrar hissedebilmekte böylece aktif rolünü tekrar oynar hale dönmektedir EŞREFİ MAHLUK olan insan hiç bi hastalık hiç bi sıkıntı karşısında aciz değildir imtihanını geçip verilen sıkıntıların çaresini üzerine düştüğü ölçüde arayıp araştırıp bulacaktır zira ümitsizlik MÜMİNİN sıfatlarından değildir asla böyle bi duyguya kapılmayınız ümitvar olunuz. Alternatif tıp yöntemleri arasında kalbinizi ısıtan yöntemleri deneyiniz özellikle çörek otu nu ısrarla kullanınız zira PEYGAMBER EFENDİMİZ ölümden başka her derde devadır buyurmuşlardır.

panik atak tedavisi

Panik atak tedavisi için uygulanan yöntemler arasında en etkili olanlardan biri hiç şüphe yokki bioenerjidir.Bioenerji ile tedavi seansını alacak olan kişinin hastalığının sebebini iyi araştırması kendince sebep ve belirtileri ortaya çıkarması uygun olacaktır bizim tezimize göre panik atak metafizik sebeplere dayalı bi rahatsızlıktır. Bu metafizik sebep stres olabileceği gibi bi çeşit korkuda olabilir bu korkunun kimi zaman insan kendide farkında değildir zira bilinç tarafından baskılanmış olabilir bu tabiki beynin bi savunma mekanizmasıdır bazen küçük yaşalarda görülen bi rüya bazen yine hatırlanamayan bi ani refleks ani korku o an ortaya çıkmayıp süreç içinde ortaya çıkan bi rahatsızlığa sebep olabilmektedir. Panik atak şeklinde ortaya çıkabileceği gibi farklı şekillerde ortaya çıktığıda olabilmekte mesela tik veya bişeyden huylanma şeklindede çıkabilir tabi sebep veya ortaya çıkış şekli her ne olursa olsun bunun yaşam kalitesini etkilediği ortadadır ve asıl olan bu sorundan kurtulmaktır işte bunda en etkili yöntemlerden biri söylediğimiz gibi bioenerjidir . Daha detaylı sitemiz olan http://www.bioenerjistonderozcan.com u ziyaret ediniz . Danışma için ve sorularınız için arayabilirsiniz.

kafada uyuşma kafada karıncalanma

kafada uyuşma kafada karıncalanma panik atak la birlikte görülen bi rahatsızlık olarak söylenmekle beraber bu herzaman geçerli olan bişey değildir mutlaka doktora görünüp gerekli tetkik ve muayeneleri yaptırmak gereklidir bunun sonunda eğer fiziksel bi sebep bulunamamışsa ve tıpben yapılacak bişey yoksa yada gerekli fayda sağlanamamışsa alternatif tıp yöntemlerine başvurulmalıdır. Alternatif tıp tamamlayıcı tıp yöntemleri arasında sayılan bioenerji bu rahatsızlıklarda çok etkili olmaktadır . Tabiki şifa ALLAH'tandır kişininde bu yüzden şifa yı ALLAH'tan dileyip bioenerjistin vesile olabileceğine inanması gereklidir inanmadığınız şey için zaman ve para harcanması isreaftan başka bişey değildir ama diyosanızki biz bioenerji nedir bilmiyoruz neye inanacağız o zaman internetten araştırma yapabilir yada çekinmeden bizlere danışabilirsiniz. Alternatif tedavi yöntemi olan bioenerji günümüzde biçok rahatsızlıkta kullanılabilmekte hiç bi yan etkisi olmayan uygulayıcısı yani bioenerji uzmanı işinin ehli olduktan sonra kişiye psikolojik ve fizyolojik umulandan daha fazla pozitif etkisi olan bi yöntemdir lütfen reiki ve benzeri uzakdoğu yöntemleri ile karıştırmayın bioenerji anadoluda çok eski zamanlardan beri kullanılan bi yöntemdir uygulayıcılarına kimi zaman ocak kimi zaman eren denmiştir umuma açık bi ilim olamadığı için bazı insanların gözünde büyütülmüş değişik teveccühlerde bulunulmuştur hoca sıfatını yakıştıranlarda vardır ama genel olarak ocak ismi kulanılmış el alma denilen yöntemle öğreticiden öğrencilere halef - selef ilişkisi kurulmuştur.Velhasılı kelam hiç bi yan etkisi olmayan bu yöntemi kullanmak akıllıcadır . TÜM HASTALARA ALLAH'tan ACİL ŞİFA DİLERİM